Copyright © 2009-2012 - Stal Molenhorn
Molenhorn's Lucky Boy is geboren in 2007 en is een zoon van Molenhorn's Monica x Wengelo's Ricardo.

Lucky Boy werd als 3-jarige voorgesteld op de Centrale Hengstenkeuring door zijn toenmalige eigenaar dhr. E. Koele. Tijdens de keuring liet hij zich van z'n beste kant zien. Met goed gevolg werden de 1e en 2e bezichtiging doorlopen. Hij werd omschreven als een goed rijponymodel met een goede rasuitstraling en goede bewegingen.
Lucky Boy kreeg van de jury tevens een uitnodiging, samen met nog 2 aangewezen hengsten, om zich op te maken voor de titel: hengst met de beste draf. Ondanks een goede presentatie viel de keuze op de hengst Brouwershaven's Diamond Hit, ook een nakomeling van Wengelo's Ricardo.

Het verrichtingsonderzoek werd met een schitterende cijferlijst afgerond en Lucky Boy werd ingeschreven als Stamboekhengst van het NWPCS:

Stap: 8 / Draf: 8 / Galop: 9 / Dressuuraanleg: 8,5 / Springaanleg: 7,5 / Karakter: 9 / Stalgedrag: 9 / Geschiktheid als Sportpony: 8  =  Gemiddelde: 8,4

Een citaat uit de Paardenkrant van 16 April 2010:
''Molenhorn’s Lucky Boy toonde een opvallend goede balans in zijn basisgangen. Deze driejarige ontving het hoogste cijfer van de vijf hengsten voor dressuuraanleg en behaalde het hoogste gemiddelde''.

Helaas is Lucky Boy verkocht naar Amerika en heeft hij niet de kans gekregen om zijn stempel te kunnen drukken op de Nederlandse fokkerij. Lucky Boy heeft het dekseizoen in Nederland wel afgemaakt. Wij zijn dan ook vol verwachting van de nakomelingen die volgend jaar op de regionale keuringen zullen verschijnen.

Keuringen:

  CHK '10: Goedgekeurd: deelname rubriek 'Hengst met de beste draf'

IBOP:

  n.v.t.

Predikaten: 

  n.v.t.

Nakomelingen:

  Orchard Alana, merrie: veulenkampioen RK Heteren 2011
  Kooihuster Emera, merrie: 1a RK Zuidlaren 2011
  Beukenoord's Kosmo, hengst: 1a RK Heteren 2011

  Diverse nakomlingen met een 1e premie

Bijzonderheden:

 
Verkocht naar Amerika

Molenhorn's Lucky Boy
Molenhorn's Springtime
Molenhorn's Springtime